Sfaturile Arhanghelului Mihail pentru zodii. Ce trebuie să știe fiecare nativ – gândul
Thu, Apr 25th, 2019

Sfaturile Arhanghelului Mihail pentru zodii. Ce trebuie să știe fiecare nativ

Arhanghelul Mihail coordonează toate cetele de arhangheli, iar rolul lui este de a ne ghida și de a aduce răspunsuri celor mai lăuntrice întrebări pe care le avem. De asemenea, este unul dintre principalele ajutoare ale lui Dumnezeu și înțelepciunea sa i-a îndrumat pe toți profeții din Biblie. Iată ce mesaj divin are arhanghelul Mihail pentru tine, în funcție de zodia ta.

Berbec

Toată viața te-ai sacrificat pentru cei dragi, iar îngerii te-au răsplătit cu răbdare și tărie de caracter. Arhanghelul te îndeamnă să nu te abați de la calea ta luminată. Lumina care te va binecuvânta se va răspândi în viețile celor dragi, iar tu le vei fi mentor.

Taur

Arhanghelul Mihail te îndeamnă să renunți la egoism și să privești dincolo de aparențe. Ești o persoană profundă care are multe de oferit, dar orgoliul te face să ții toată înțelepciunea pentru tine. Împărtășește și altora cunoașterea ta, iar îngerii te vor ilumina.

Gemeni

Arhanghelul te-a desemnat să ghidezi pe cineva aflat într-un impas. Fii răbdătoare și acordă-ți sprijinul și iubirea necondiționată. Un suflet iubit este un suflet vindecat, iar tu ești aleasă să salvezi, cu puterea dragostei, alte suflete măcinate de probleme.

Rac

Este vremea să te trezești și să vezi cine îți este alături cu adevărat. Este timpul să renunți la mulți prieteni falși din anturajul tău. Invidia lor ți-a cauzat multe necazuri, iar tu, din naivitate, i-ai crezut. Când vei renunța la persoanele toxice din viața ta, calea ta va fi luminată, iar tu vei fi împlinită spiritual.

Leu

Dacă vei avea niște piedici în drumul tău, asta este doar o consecință a faptelor tale. Arhanghel al dreptății, Mihail nu va lăsa nepedepsite faptele tale din trecut. Orice acțiune are consecințe, iar acum a venit vremea să ți le asumi. Dacă îți vei repara greșelile, vei fi iertată și vei primi binecuvântarea Arhanghelului.

Fecioară

Te cuprinde un dor nebun și ai face orice să vezi o anumită persoană. Arhanghelul te îndeamnă să lași mândria și să contactezi acea persoană importantă, care a jucat un rol major în viața ta. Ați putea lega o prietenie frumoasă, binecuvântată de îngeri.

Balanță

Ești în căutarea echilibrului și nu știi pe ce cale să o apuci. Arhanghelul îți va alumina calea cea dreaptă, dar depinde de tine să renunți la factorii perturbatori din viața ta. Deschide bine ochii, trăiești anumite experiențe doar pentru a învăța o lecție și pentru a te îmbogăți spiritual.

Scorpion

Va trebui să vezi lucrurile axact așa cum sunt. Ai trăit într-o minciună, iar lumina Arhanghelului va scoate adevărul la lumină. Depinde de tine cum vei face față realității dureroase, dar nu te teme. Vei avea forța să o iei de la capăt. Nu te teme să spui ce simți cu adevărat.

Săgetător

Ai misiunea de a deschide mintea celor apropiați. Înțelepciunea ta nativă le va fi de folos, mai ales în perioadele tulburi. Implică-te mai mult când ți se cere ajutorul, nu ai idee câtă nevoie au cei dragi de tine. Arhanghelul ți-a oferit lumina înțelepciunii, este de datoria ta să o împărtășești.

Capricorn

Ai avut revelația sufletului pereche. Vrei să pleci într-o călătorie pentru a găsi persoana care îți este predestinată. Arhanghelul îți va scoate în cale dragostea adevărată, dar tu va trebui să-ți asumi riscuri și să nu te temi să lași tot trecutul în urmă. Te așteaptă dragostea vieții tale!

Vărsător

Arhanghelul te îndeamnă să fii o persoană mai bună și să nu îi mai judeci pe ceilalți. Lecția pe care trebuie să o înveți este că oamenii sunt diferiți și fiecare este liber să acționeze cum dorește. Folosește lumina divină pentru scopuri nobile și nu-ți mai bate capul cu lucruri pe care nu le poți controla.

Pești

Ai nevoie de lumina divină într-o decizie care îți va schimba viața. Arhanghelul te va călăuzi pe calea cea dreaptă. Nu te teme să riști, ești protejată de măreția îngerilor. Odată ce vei găsi curajul să acționezi, vei avea acces la fericire și iluminare spirituală.

Surse www.divahair.ro foto: iStock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved