Sharon Stone, exclusă de pe un site de matrimoniale. Nu au crezut că este vorba chiar de ea! – gândul
Tue, Dec 31st, 2019

Sharon Stone, exclusă de pe un site de matrimoniale. Nu au crezut că este vorba chiar de ea!

Actrița americană Sharon Stone, în vârstă de 61 de ani, a mărturisit, într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, că i-a fost blocat contul de pe un site de matrimoniale, relatează Clarin.

Într-un mesaj pe care l-a postat pe Twitter, Sharon Stone a criticat site-ul respectiv pentru că i-a fost șters contul. Contul vedetei hollywoodiene a fost șters după ce mai mulți utilizatori au raportat că acesta ar fi fals, nevenindu-le să creadă că este vorba chiar de celebra actriță, scrie Clarin.

‘Am intrat pe site-ul de întâlniri @bumble şi mi-au închis contul. Unii utilizatori au raportat că nu se putea să fiu eu! Hei @bumble, sunt exclusă pentru faptul că sunt eu? Nu mă scoateţi din stup”, a scris Sharon Stone în mediul online.

Luni, reprezentanții Bumble au declarat că profilul lui Sharon Stone de pe aplcația respectivă a fostt reactivat.
Aplicația de matrimoniale Bumble le permite utilizatorilor să găsească, să intre în contact și să își dea întâlnire cu bpărbați heterosexuali aflați în apropiere, folosind localizarea prin sistemul GPS.

sursa www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved