Si-a asteptat stapanul timp de 8 zile in fata spitalului. Povestea emotionanta a catelului Seco – gândul
Tue, Apr 29th, 2014

Si-a asteptat stapanul timp de 8 zile in fata spitalului. Povestea emotionanta a catelului Seco

Un catel extrem de rabdator s-a reintalnit cu stapanul sau, dupa ce acesta fusese internat in spital pentru mai bine de o saptamana. In tot acest timp, credinciosul patruped a asteptat cuminte ca barbatul sa fie externat.

Potrivit presei din Brazilia, citata de Huffington Post, cainele a asteptat in fata spitalului din Passo Fundo timp de opt zile in care stapanul sau, Lauri da Costa, se recupera dupa operatie. Patrupedul, pe nume Seco, este filmat de un grup pentru drepturile animalelor, ComPaTA, cum sare de bucurie pe Costa, in momentul reuniunii.

Costa este un om fara adopost care traieste alaturi de cainele sau in Rio Grande do Sul, Brazilia. Barbatul a ajuns la spital dupa ce fusese lovit in fata, dar doctorii au descoperit in scurt timp ca are si un melanom si trebuie operat.

In timp ce Costa era tratat pentru cancerul la piele, Seco l-a asteptat in parcarea din fata spitalului, pentru ca nu avea voie sa intre in clinica. Cei de la spital l-au hranit si i-au dat apa sa bea timp de o saptamana. Cand Costa s-a simtit mai bine, personalul spitalului a facut in asa fel incat acesta sa isi revada catelul, in curtea spitalului.

Sursa: stirileprotv.ro, Huffington Post

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved