Si-a batut iubita de 18 ani pana era sa o omoare dupa ce a prins-o ca si-a descarcat Snapchat-ul si credea ca il insala! – gândul
 
Fri, Jun 15th, 2018

Si-a batut iubita de 18 ani pana era sa o omoare dupa ce a prins-o ca si-a descarcat Snapchat-ul si credea ca il insala!

Atentie imagini socante care va pot afecta emotional. Ele au fost facute publice cu acordul fetei pentru a se asigura ca el va fi pedepsit.

Cutremurator! Si-a batut iubita de 18 ani pana era sa o omoare. Un dement de 21 de ani a fost la un pas sa-si omoare iubita de 18 dupa ce a prins-o ca si-a descarcat aplicatia Snapchat si cand a intrebat-o de ce si-a descarcat-o ea s-a balbait in explicatii.

Fata de 18 ani a fost calcata in picioare la propriu in asa hal incat atunci cand a ajuns la spital avea urmele pantofilor lui pe scalp.

Totul a pornit de la faptul ca baiatul credea ca ea il inseala si a vrut sa-i dea o lectie. I-a verificat telefonul si a vazut ca avea cont de Snapchat, atunci s-a dezlantuit iadul si nimic nu l-a mai putut opri pana cand nu a bagat-o in spital.

Acum el risca ani grei de puscarie, iar ea a fost internata zile bune si a fost nevoie de 15 copci pentru a-i suda ranile. Culmea este ca cei doi se cunoscusera tot pe Snapchat, dar ulterior ei si-au sters conturile. Cand el a descoperit ca ea inca avea aplicatia a batut-o crunt.

Femeia a scapat cu greu din mainile lui si s-a ascuns in baie, dar barbatul a spart usa la baie in disperarea lui doar ca sa continue sa o bata. Efectiv cand toata scena s-a oprit ea era intr-o balta de sange, iar imaginile sunt mai mult decat elocvente pentru salbaticia atacului.

Cand au vazut-o medicii au fost socati si a crezut ca a suferit un accident de masina. Tanara acum si-a revenit si s-a despartit definitiv de iubitul agresiv. El urmeaza sa primeasca cel mai probabil peste 10 ani de inchisoare.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved