Si-a vandut casa pentru a-si salva sotia de cancer. Dupa ce s-a vindecat, aceasta a cerut divortul – gândul
Mon, Sep 22nd, 2014

Si-a vandut casa pentru a-si salva sotia de cancer. Dupa ce s-a vindecat, aceasta a cerut divortul

1411291429914_Image_galleryImage_Dated_01_06_2010_Brian_an

Banii n-au insemnat deloc fericirea pentru un milionar din Marea Britanie care si-a donat averea pentru a o ajuta pe sotia sa, bolnava de cancer, dar si pe alti suferinzi. Pentru ea insa, lucrurile nu au stat tocmai la fel, scrie Daily Mail.

Brian Burnie tinea la averea sa, dar o iubea si mai mult pe sotia lui, care s-a imbolnavit la un moment dat de cancer la san. Atunci, Burnie si-a vandut uriasa mosie si s-a mutat intr-o casa cu chirie pentru a-si permite sa plateasca tratamentul doamnei Shirley.

Femeia s-a insanatosit, dar lucrurile au luat o turnura neasteptat. Burnie a continuat sa fie generos, a vandut tot mai multe lucruri din averea sa, a renuntat si la masina de lux pentru un Ford Fiesta si a donat toti banii unor organizatii care lupta impotriva cancerului.

Proaspat vindecata, sotia sa s-a revoltat de decizia barbatului si a ales in cele din urma sa divorteze de el, dupa 30 de ani de casatorie. Ea si-a justificat gestul spunand ca familia sa are nevoie de “stabilitate si de siguranta” si ca generozitatea sotului ei s-a transformat intr-o “boala”.

Domnul Burnie spune insa ca nu are niciun regret si ca niciodata nu s-a simtit atat de bine ca atunci cand a donat si i-a ajutat pe altii.

Sursa: stirileprotv.ro, Pro TV

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved