Si-a vandut virginitatea pe un milion de lire! Ce s-a intamplat cu aceasta studenta dupa noaptea de amor cu clientul ei – gândul
 
Thu, Jul 12th, 2018

Si-a vandut virginitatea pe un milion de lire! Ce s-a intamplat cu aceasta studenta dupa noaptea de amor cu clientul ei

O alta tanara a decis sa isi vanda virginitatea celui care ofera o suma cu multe zerouri.

Si-a vandut virginitatea pe un milion de lire. Numele ei este Jasmine si este studenta. Tanara si-a vandut virginitatea contra sumei de un milion de lire, adica 1,373,249 de dolari. Cu acesti bani are planuri mari: vrea sa viziteze lumea si sa isi deschida o afacere.

Dar planul ei de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ! La scurt timp dupa noaptea romantica cu clientul ei, Jasmine a patit ceva. Tanara a facut chiar ea marturisirea: s-a indragostit de cel care a deflorat-o.

Jasmine are 20 de ani si este din Paris, Franta. Tanara intentiona sa se pastreze pentru mariaj, pana cand a descoperit site-ul Cinderella Escorts. Cu toate ca provine dintr-o familie religioasa, a optat sa isi vanda virginitatea, informeaza ladbible.com.

Cu banii obtinuti, tanara va plati datoriile familiei sale. Cu diferenta ramasa va calatori in jurul lumii, apoi isi va deschide o afacere. Virginitatea ei a fost cumparata de un bancher in varsta de pe Wall Street, New York.

Tanara a mai fost licitata de un DJ din Los Angeles care i-a oferit £782,000/$1,073,880, si un mogul din Munich, care i-a dat £521,000/$715,462. Studenta Jasmine sustine ca nu regreta experienta. In plus, s-a indragostit de clientul ei. Cei doi au discutat despre o posibila idila intre ei, mai ales ca ambii vor sa calatoreasca.

„Unii ar da un milion de dolari sa isi recapete primul contact sexual, daca ar putea. Eu sunt bucuroasa ca mi-am vandut virginitatea. Am fost emotionata, dar a fost un domn si s-a purtat frumos cu mine.

Avem de gand sa mai iesim impreuna. Nu e vorba de iubire momentan, dar cred ca sunt indragostita putin”, a marturisit tanara.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved