Şocant! Unei femei i-a crescut un penis în timpul sarcinii! – gândul
Mon, Nov 4th, 2013

Şocant! Unei femei i-a crescut un penis în timpul sarcinii!

În corpul unei femei se petrec miracole în timpul sarcinii. Până la urmă, în pântecul ei creşte un copil. Dar o nigeriană a avut parte de o surpriză bizară: i-a crescut penis.

Zuratu Mohammed s-a căsătorit în 1981, forţată fiind de familia ei, iar la scurt timp după nuntă a rămas gravidă. A fost o perioadă dificilă şi nu pentru că ar fi avut o sarcină grea, ci din cauza faptului că, atunci când a ajns în luna a cincea de sarcină, femeii a început să îi crească penis.

Potrivit publicaţiei African Spotlight, aczul i-a lăsat fără cuvinte şi pe medici, mai ales că organul s-a dezvoltat normal, iar Zuratu putea chiar să urineze, întocmai precum un bărbat.

Ajunsă la 48 de ani, nigeriana a povestit pentru prima dată ziariştilor prin ce a trecut şi cât de greu s-a obişnuit cu organul sexual care i-a apărut în timpul sarcini.

După ce a născut, Zuratu nu a putut să ducă o viaşă normală. Medicii au încercat că îi îndepărteze organul sexual, dar nu au reuşit şi femeia a ajuns să se despartă de soţul ei şi să trăiască din cerşit şi din prostituţie. Acum, după 30 de ani de la incident, nigeriana s-a dus la mănăstire, unde a reuşit să îşi găsească pacea, în ciuda malformaţiei bizare.

sursa: www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved