“Sotia m-a parasit pentru ca eram gras si dizgratios”. Cum arata dupa ce a slabit 64 kg in 5 luni – gândul
Tue, Mar 11th, 2014

“Sotia m-a parasit pentru ca eram gras si dizgratios”. Cum arata dupa ce a slabit 64 kg in 5 luni

61233442

“In ziua in care m-a parasit sotia, am crezut ca viata mea s-a terminat, dar, pana la urma, mi-am dat seama ca a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat” – este declaratia surprinzatoare a unui barbat de 37 de ani.

Acest barbat poreclit “Mitch” din cauza asemanarii sale cu mascota firmei de cauciucuri Michelin, a fost parasit de sotie chiar in timpul unei sesiuni de consiliere la psiholog, potrivit The Sun. N-a stiut in acel moment ca viata lui se va schimba in bine.

Rob Jones

Rob Jones a fost parasit de sotie pentru ca era “gras si neatragator”. Asta l-a ambitonat si in cinci luni a slabit 64 de kilograme.

“Cand fosta sotie m-a lasat, am fost devastat. Mi-a sfasiat inima. Eram impreuna de 13 ani, iar de doi ani eram casatoriti. In ultima perioada am avut probleme si am decis sa mergem la un consilier marital. In mijlocul sedintei a aruncat bomba, spunand ca isi doreste un copil, dar nu cu mine, pentru ca eram gras si dizgratios. Am simtit ca mor”, a spus Rob Jones.

Rob, care avea atunci 142 de kilograme, a avut cateva luni de cosmar, dar cand si-a mai revenit, a decis sa ia masuri. Si-a schimbat total regimul alimentar, a inceput sa manance doar supe si batoane cu proteine, iar in 6 luni a slabit 64 de kilograme, ajungand sa cantareasca 78.

Acum, Rob, care este solistul unei formatii, The Communicators, simte ca s-a nascut pentru a doua oara.

“Lumea ma admira, fetele au inceput sa ma curteze, iar acum am o prietena care ma iubeste mult”, a spus Rob. El a spus ca, in sfarsit, s-a impacat cu trecutul lui si nu mai sufera pentru ca a fost parasit.

Rob Jones

sursa: stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved