Sotul a acuzat-o ca l-a inselat si i-a cerut divortul! Ce a patit o femeie dupa ce a nascut intr-un spital din Rusia – gândul
Tue, Nov 19th, 2013

Sotul a acuzat-o ca l-a inselat si i-a cerut divortul! Ce a patit o femeie dupa ce a nascut intr-un spital din Rusia

Doua femei din Rusia au avut parte de o experienta extrem de dureroasa dupa ce au nascut intr-un spital din Rusia.

Acesta este momentul extraordinar in care doua mame si-au revazut adevaratii copii dupa ce au fost schimbati la nastere.

Maternitatea in care au nascut a facut o greseala teribila si le-a incurcat celor doua mame copiii.

Lyudmila Dubaeva si Lyudmila Trofimova au trecut prin momente ingrozitoare dupa ce au ajuns acasa si au realizat ca copilul adus nu este al lor. Dupa 102 zile in care cele doua s-au rugat de conducerea spitalului sa recunoasca greseala, una dintre femei a depus plangere la politie si din banii lor, au facut un test ADN care le-a confirmat faptul ca spitalul facuse o greseala.

61419596

Una dintre femei a fost la un pas de divort deoarece sotul sau era de parere ca femeia l-a inselat si ca micuta nu este al lui.

61419594

Ambele fetite, Aishat and Anna, s-au intors in bratele mamelor, iar acum spitalul le acorda orice sprijin: femeile stau acum in acelasi spital si se ajuta reciproc pentru a-si cunoaste copiii.

sursa: www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved