Sportivă VIRGINĂ la 29 de ani: “Să-mi păstreze virginitatea a fost mai greu decît orice antrenament pentru Olimpiadă” – gândul
Fri, Sep 27th, 2013

Sportivă VIRGINĂ la 29 de ani: “Să-mi păstreze virginitatea a fost mai greu decît orice antrenament pentru Olimpiadă”

Atleta americană Lolo Jones, dublă campioană mondială în proba de 60 de metri garduri, a dezvăluit că este virgină pentru că nu crede în sexul înainte de căsătorie.

Vedeta din lumea sportului a mărturisit, de curând, în documentarul HBO “Real Sports”, că nu şi-a început viaţa sexuală, deşi are 29 de ani. “Să-mi păstreze virginitatea a fost mai greu decât orice antrenament pentru Olimpiadă”, spune ea.

Să fii virgină este cel mai dificil lucru din viaţa. Mai dificil chiar decât să termini studiile la colegiu. La 22-24 de ani era încă drăguţ să fiu virgină, însă după aceea, de la 24 de ani până acum, nu a mai fost la fel. Cei mai mulţi te judecă pentru o astfel de decizie şi mulţi băieţi dau înapoi dacă le spun că sunt virgină”, a declarat atleta, citată de Tabu.

Lolo a reprezentat SUA la Jocurile Olimpice de la Londra.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved