Studiu: BMW, Volkswagen şi Volvo, cei mai deschişi constructori la inovaţiile furnizorilor – gândul
Tue, Jun 11th, 2013

Studiu: BMW, Volkswagen şi Volvo, cei mai deschişi constructori la inovaţiile furnizorilor

 

Ediţia 2013 a studiului European Supplier Choice a desemnat trei câştigători: BMW, Volkswagen şi Volvo. Cele trei mărci au fost premiate pentru sprijinul acordat furnizorilor şi pentru deschiderea faţă de inovaţie.

589 de puncte dintr-o mie este media sondajului realizat de Deloitte pentru Automotive News.
700 de puncte au primit cei mai bine cotaţi constructori în cadrul acestui sondaj.

Studiul European Supplier Choice, derulat de Deloitte la solicitarea Automotive News Europe, a anunţat câştigătorii ediţiei 2013. Constructorii de automobile premiaţi au fost BMW, Volvo şi Volkswagen, cele trei mărci alese fiind votate de furnizori pe primele poziţii datorită deschiderii faţă de inovaţie pe care au manifestat-o reprezentanţii constructorilor şi pentru uşurinţa în colaborare a acestora. Spre deosebire de alte studii, European Supplier Choice a intervievat doar directorii din industrie, reprezentanţii Deloitte discutând cu aproximativ 100 de directori ai furnizorilor de componente auto din Europa, iar managerii de top au evaluat 17 producători de automobile care operează în regiune.

Interviurile cu directorii din industria furnizorilor de componente auto au vizat cinci categorii pentru fiecare constructor în parte. Cei de la Deloitte au întrebat despre deschiderea la idei noi, implementarea în producţie a noilor idei furnizate de constructorii de componente auto, nivelul de încredere, abilitatea de a implementa inovaţii şi disponibilitatea de a oferi stimulente financiare sau recompense pentru inovaţiile dezvoltate de furnizorii de componente. Premiul a fost acordat de reprezentanţii Deloitte şi Automotive News Europe în cadrul întrunirii anuale a Asociaţiei Furnizorilor Europeni (CLEPA), organizată la Madrid pe 7 iunie.

“Suntem încântaţi că furnizorii auto din Europa consideră că BMW Group este un constructor deschis la inovaţiile furnizorilor, deoarece Grupul BMW este axat pe inovaţie. Pentru o companie care vrea să creeze emoţii prin modelele sale, nu doar un mijloc de transport, inovaţia este crucială.”, explică Thomas Stadelhofer, şeful departamentului de achiziţii şi furnizori de la BMW. Reprezentantul Volvo, Martin Liden – vicepreşedintele departamentului de achiziţii, a completat:“Acest premiu arată că mergem în direcţia potrivită pentru a fi recunoscuţi de furnizorii noştri pentru deschiderea la inovaţie. În urmă cu 18 luni, Volvo a început un program pentru dezvoltarea timpurie a noilor tehnologii ale furnizorilor.”

sursa: www.automarket.ro / AutomotiveNews

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved