“Sunt Shawn si traiesc cu o gaura in gat.” Cum sunt incurajati americanii sa se lase de fumat – gândul
Sun, Jun 29th, 2014

“Sunt Shawn si traiesc cu o gaura in gat.” Cum sunt incurajati americanii sa se lase de fumat

61536544

Este imposibil de ignorat noile reclame anti fumat realizate de Asociatia pentru Prevenirea si Controlul bolilor din Statele Unite.

Lansate online, saptamana trecuta, imaginile prin care fumatorii sunt incurajati sa renunte la viciu, au un puternic impact emotional. Printre personajele centrale ale reclamelor se numara si Shawn, un barbat de 50 de ani, care s-a ales cu o gaura in gat in urma cancerului la plamani.

Barbatul a inceput sa fumeze de la 14 ani iar acum ofera un “sfat” tuturor fumatorilor: “Ai grija cum faci dus atunci cand ai o gaura in gat!”

Intr-un alt clip, Amanda, o femeie de 30 de ani, povesteste drama prin care a trecut cu bebelusul ei nascut cu doua luni mai devreme pentru ca a fumat pe toata durata sarcinii.

In schimb, Brett, un american de 49 de ani si fumator de la 16 ani a ajuns sa-si piarda aproape toti dintii din cauza unei boli declansate de viciul sau.

Sursa: stirileprotv.ro, Pro TV

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved