Supremele zodiacului: sunt deasupra tuturor – gândul
 
Fri, Sep 13th, 2019

Supremele zodiacului: sunt deasupra tuturor

Sunt puternice, pline de succes, frumoase și dorite, iar influențele lor se extind asupra tuturor persoanelor cu care vin în contact. Atunci când se află într-o cameră, vorbele și privirile celorlalți gravitează în jurul lor, în vreme ce ele orchestrează totul cu mișcări regale.

Primesc admirație și respect oriunde ar merge, dar, în același timp, sunt adevărate regine ale seducției și nimeni nu scapă farmecelor lor. Acestea sunt numite supremele zodiacului, femeile aflate sub cele mai puternice și influente semne din horoscop.

Dacă faci parte dintr-una din aceste zodii și încă nu ți-ai descoperit potențialul, este vremea să începi chiar de astăzi.

Femeile Taur își îndeplinesc toate visurile

Taurul este o zodie care gândește măreț și ajunge departe. Reușește și este gata să-și sacrifice confortul și siguranța când urmărește un țel greu de atins. Superioritatea Taurului stă în forța sa incredibilă, în energia telurică ce răbufnește din străfundul său și aduce ordine în Univers.

Calitățile sale principale – răbdarea, simțul practic, stabilitatea, devotamentul și responsabilitatea – îl ridică deasupra celorlalte semne din zodiac. Anul acesta, supremația Taurului va fi incontestabilă pe plan profesional și în relațiile sociale. Va dobândi un nou statut și va fi printre victorioșii zodiacului în 2019.

Femeile Leu au o poziție regală

Nu degeaba Leul este suveranul lumii animale. Leul ocupă cea mai înaltă poziție prin capacitatea sa de a-i domina pe ceilalți și prin rezistența de care dă dovadă. Personalitatea nativilor Lei este extrem de puternică, frizând uneori aroganța, și creează în ceilalți nevoia de supunere fără comentarii.

Fiind lideri înnăscuți, Leii vor ocupa poziții de frunte pe toate planurile în acest sfârșit de an și vor avea parte de realizări importante mai ales în domeniul financiar și în afaceri. În familie, atitudinea lor este ceva mai temperată, dar aici folosesc mai mult spiritul persuasiv care le este caracteristic.

Scorpionii se ridică deasupra tuturor

Ascensiunea Scorpionului în acest sfârșit de an va fi imposibil de oprit. Astrele au o poziție favorabilă pentru el, dându-i elocvență și prestanță în orice va întreprinde. Scorpionii sunt lideri mândri și competenți, cu o natură asertivă și pasională. Dacă au așteptat până de curând ocazia de a-și impune punctul de vedere, toamna aceasta vor pune piciorul în prag și își vor reclama drepturile.

Scorpionul nu se poate complace într-o poziție mediocră, în rândul celorlalți. El are nevoie să strălucească și o va face cu toată forța, câștigând premii, salvând vieți sau urcând în vârful scării ierarhice.

Capricornii au parte de autorealizare

Pentru Capricorn, evoluția sa spirituală este foarte importantă, chiar dacă este un semn pragmatic. Planeta care guvernează zodia Capicornului este Saturn, cel mai ocult dintre corpurile cerești. Acesta îi furnizează Capricornului influențele sale ascunse, profunzimea, capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, nevoia de a găsi o cale spirituală. De aceea, nativii Capricorni nu se mulțumesc niciodată cu bunurile materiale, pe care le obțin din belșug, pentru că sunt o zodie legată de pământ.

Supremația lor stă tocmai în faptul că vor să acceadă la vârful piramidei, la tainele Universului și la o formă de existență net superioară persoanelor de rând. Anul acesta le deschide porți nebănuite, pentru a-și împlini idealurile ambițioase.

Surse www.divahair.ro foto: Pixabay

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved