Surpriza pregătită de un mire pentru mireasa lui a întrecut orice aşteptare! – gândul
Wed, Aug 13th, 2014

Surpriza pregătită de un mire pentru mireasa lui a întrecut orice aşteptare!

maxresdefault

Există obiceiul ca la toate nunţile, dansul principal să fie acela dintre mire şi mireasă. Nu este şi cazul acesteia, unde toţi invitaţii, dar mai ales mireasa, au fost surprinşi de un dans pe cât de spectaculos pe atât de inedit. Nimeni nu se aştepta ca protagoniştii acestui dans să fie tocmai mirele împreună cu cei şase cavaleri de onoare.

Brian a surprins-o pe proaspătă lui soţie, Emily, cu o coregrafie uimitoare şi după cum veţi vedea, mirele a fost foarte creativ. Acest lucru a necesitat mult curaj din partea lui dar şi multă inspiraţie.

Mirele se întoarce cu spatele la mireasă, îşi pune o şapcă şi brusc, totul se transformă într-o interpretare fantastică pe acordurile melodiei „Baby” a lui Justin Bieber.

Tânărul şi cavalerii săi de onoare încep o coregrafie parcă desprinsă din concertele faimosului cântăreţ. Fiecare mişcare a fost studiată din timp, cu mare atenţie şi chiar dacă nu a ieşit la perfecţie, dansul este antrenant de la început până la sfârşit. Şi dacă ar fi să ne luăm după reacţiile de la final, se pare că şi oaspeţii au fost foarte încântaţi.

Acest lucru a fost momentul preferat al nunţii. Oare câtă muncă au depus toţi aceşti băieţi pentru a ajunge la o asemenea coordonare? Ca să iasă totul perfect trebuie să pui multă pasiune în ceea ce faci.

Iar acest exemplu poate vă va oferi şi vouă un pic de inspiraţie creativă pentru ziua cea mare!

Sursa: Youtube
Text: LiveBiz

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved