Tanar de 18 ani, retinut in cazul femeii decapitate din Bacau. Cum si-a motivat suspectul fapta ingrozitoare – gândul
Mon, Jun 29th, 2015

Tanar de 18 ani, retinut in cazul femeii decapitate din Bacau. Cum si-a motivat suspectul fapta ingrozitoare

61687024.jpg

Dupa mai bine de 10 ore de ancheta si peste 30 de persoane audiate, politistii din Bacau au reusit sa dea duminica seara de urma celui suspectat ca a decapitat o femeie in varsta de 58 de ani din comuna Plopana.

Este un tanar de 18 ani, care le-a declarat anchetatorilor ca era baut si n-a stiut ce face. Anchetatorii l-au retinut imediat si incearca sa afle daca exista si un film al crimei, intrucat in casa si in curte erau instalate camere de supraveghere.

Femeia de 58 de ani era vaduva de multa vreme. Locuia singura de cand cei trei copii au plecat la casele lor. Crima a fost descoperita de un localnic, care a vazut in curtea ei o sapa murdara de sange, a intrat in casa, iar intr-una dintre camere si-a gasit vecina fara suflare, lovita si dezbracata pana la brau.

Baiatul victimei, plecat la munca in Spania, instalase pentru siguranta mamei sale, camere de supraveghere in interiorul si in exteriorul locuintei.

Isi vedea astfel mama zilnic pe internet. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca acesta sa fi urmarit intreaga scena a crimei. Tanarul deocamdata nu a fost audiat.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved