Tânăra de 18 ani din Balș, rănită în accident rutier, a murit după 11 zile de comă – gândul
Fri, Oct 20th, 2017

Tânăra de 18 ani din Balș, rănită în accident rutier, a murit după 11 zile de comă

O tânără de 18 ani, rănită grav într-un accident petrecut pe o stradă din Balș, s-a stins din viață la Spitalul Bagdasar Arseni din București, dupa 11 zile de comă.

Pe 7 octombrie, două autoturisme s-au ciocnit, după ce un șofer a ieșit cu mașina din parcarea unui supermarket fără să se asigure. Fata de 18 ani se afla în mașina care circula regulamentar și care a fost izbită atât de puternic, încât s-a răsturnat.

Imediat după accident, tânăra a intrat în comă și a fost transportată de urgență la Spitalul din Craiova, iar ulterior a fost adusă în București, cu un elicopter. Starea s-a agravat, ea fiind ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor, iar joi a murit.

„Este o durere inimaginabilă pentru un părinte să își înmormânteze copilul. Când îți moare o soră, un tată, o mamă este altceva. Când se întâmplă însă un necaz ca ăsta, îți imaginezi cât e de rău, dar nu poți să simți ce simte un părinte”, a declarat tatăl tinerei pentru olt-alert.ro.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved