Tânărul care a lucrat într-un fast food ca să-i ajute pe săraci chiar şi cu braţul şi gâtul imobilizate – gândul
Wed, Jan 11th, 2017

Tânărul care a lucrat într-un fast food ca să-i ajute pe săraci chiar şi cu braţul şi gâtul imobilizate

Jakeem Tyler a lucrat un restaurant fast food cu un guler cervical şi cu o proteză de mâini fără să ia în calcul că povestea lui va deveni virală, potrivit Daily Mail.

Adolescentul lucrase anterior pentru fast-food-ul american Chick-fil-A timp de 18 luni în restaurantul din Avon, Indiana. A avut însă un accident, iar doctorul său l-a lăsat să lucreze în continuare după scurt timp. Avea nevoie de bani şi avea un motiv serios pentru a face rost de ei: venea Crăciunul, iar el şi familia să plănuiau să ofere alimente săracilor fără casă.

Fără salariul lui Jakeem, cineva ar fi rămas fără alimente – iar asta cu siguranţă nu făcea parte din plan.

Într-o zi de decembrie, număra restul obţinut cu braţul imobilizat; când un client a ascultat povestea lui inspiraţională, i-a făcut o fotografie, a postat-o pe Facebook şi a făcut o pagină de strângere de fonduri. Ţinta iniţială era de 2.500 de dolari – în trei zile însă, au strâns mai mult de 5.000 de dolari, iar în cinci zile, au ajuns la 12.000 de dolari. Acum, o lună mai târziu, suma strânsă a urca la 44.277 de dolari.

sursa: www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved