Tandretea si mangaierile fac ca relatiile sa dureze mai mult timp – gândul
Fri, Mar 24th, 2017

Tandretea si mangaierile fac ca relatiile sa dureze mai mult timp

Tandretea si mangaierile sunt ingrediente importante ale unei relatii fericite pe termen lung, potrivit unui studiu international care a analizat satisfactia sexuala la cuplurile care sunt impreuna de mai mult timp.

Contrar tuturor stereotipurilor care circula in societate, mangaierile tandre sunt mai importante pentru barbati decat pentru femei.

Desi cercetatorii se asteptau la cu totul altfel de rezultate, studiul a aratat ca, atunci cand vine vorba de descrierea relatiei lor actuale, barbatii vorbesc mai mult despre cat de bine se simt, despre atentiile pe care le primesc, in timp ce femeile vorbesc mai mult despre satisfactia sexuala.

Cele peste 1.000 de cupluri, care proveneau din Statele Unite ale Americii, Germania, Japonia Si Spania, aveau o medie de vrsta de 25 de ani.

Stim deja ca alte cercetari au aratat ca implicarea intr-o relatie pe termen lung ajuta sanatatea. Poate trebuie sa aflam mai multe despre elementele care fac ca o relatie sa fie durabile si fericite, a declarat Julia Heiman, directorul institutului de cercetare care a demarat acest studiu.

Surprinzator, barbatii considera ca saruturile dese si mangaierile primite de la partenera, prezic o relatie lunga si fericita. De asemenea, atat femeile, cat si barbatii care au participat la acest studiu au declarat ca se simt tot mai bine si mai fericiti impreuna odata cu trecerea timpului.

sursa: www.acasatv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved