Tara in care testele de sarcina se dau gratuit in baile barurilor. Proiectul de 400.000 de euro, criticat pe internet – gândul
Thu, Jun 19th, 2014

Tara in care testele de sarcina se dau gratuit in baile barurilor. Proiectul de 400.000 de euro, criticat pe internet

61452144

O idee iesita din comun aduce Alaska in atentia intregii lumi. Autoritatile au decis sa introduca teste de sarcina in baruri in scop educativ.

Intr-o zona in care sigura constanta este frigul, autoritatile au o problema cu modul in care oamenii aleg sa se “incalzeasca”. Locuitorii din Alaska sunt recunoscuti pentru pasiunea pentru alcool, ceea ce devine o situatie alarmanta mai ales in cazul femeilor insarcinate.

Tocmai de aceea, in 20 de toatele ale celor mai populare baruri vor fi instalate teste de sarcina. Scopul este ca femeile sa se testeze inainte de a consuma alcool si astfel sa evite efectele dezastruoase pe care acesta le are asupra fatului.

Sistemul intreg va fi finantat de stat, printr-un program de 400.000 de dolari. Reactiile insa pe internet au fost extrem de dure la adresa acestei initiative.

“Daca ajungi sa faci un test de sarcina in baia unui bar, probabil n-ar trebui sa fii parinte” este doar unul dintre comentariil extrem de critice legate de acest proiect.

Sursa: stirileprotv.ro, Pro TV

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved