Tatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani – gândul
Thu, Sep 17th, 2020

Tatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani

  • William Henry Gates II a murit luni, la 94 de ani
  • Bill Gates a publicat un mesaj emoționant pe blogul său
  • “Fundația Bill & Melinda Gates nu ar fi fost ce este astăzi fară tata”, a spus Bill Gates.

William Henry Gates II, tatăl lui Bill Gates, a murit luni, la vârsta de 94 de ani, relatează CNN.

Bill Gates a scris pe blogul său oficial: ,,Cu toții am avut mult timp să reflectam asupra faptului că am fost etrem de norocoși să-l avem în viețile noastre“

Conform biografiei sale oficiale, William Henry Gates II a fost veteran de război și fondator al unei firme de avocatură din Seattle.

Bill Gates a declarat că tatăl sau a jucat un rol cheie în consolidarea organizației caritabile Bill & Melinda Gates, care a devenit interesul său principal după ce s-a retras din fruntea Microsoft. Tatăl sau a fost co-președintele fundației înființate în anul 2000.

Familia nu a dat detalii despre cauza morții acestuia, însă a afirmat că sănătatea lui William Gates II se afla în declin.

“Oamenii obișnuiau să îl întrebe pe tata dacă el era adevăratul Bill Gates. Adevărul este că tata a fost tot ceea ce eu am încercat să fiu”, a scris fondatorul Microsoft.

sursa alephnews.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved