Te-a parasit inainte de sarbatori? Cum sa treci peste durere – gândul
Tue, Dec 12th, 2017

Te-a parasit inainte de sarbatori? Cum sa treci peste durere

Te-a parasit inainte de sarbatori si nu stii cum sa treci peste aceasta perioada? In loc sa te afunzi in tristete pentru ca toate planurile pe care le aveai cu el s-au anulat, mai bine iesi cat mai mult cu prietenii!

Orice despartire e dureroasa, indiferent de momentul in care se intampla. Dar, daca te-a parasit inainte de sarbatori, e cu atat mai dureros. Si, daca aveai de gand sa petreci aceste zile cu familia si, deci, si cu vreo matusa care iti va plange de mila ca esti singura, ar putea fi destul de neplacut. Oricum, cand stai cu parintii de sarbatori, nu prea ai cu ce sa iti distragi atentia de la lucrurile care te dor.

Chiar daca te-a parasit inainte de sarbatori, nu te folosi de cine-stie-ce pretext ca sa il suni. Ai grija de tine si acorda-le atentie sentimentelor tale. Cei de la Elitedaily.com spun ca cel mai bine este sa limitezi comunicarea online si sa petreci cat mai mult timp cu prietenii si cu cei de care esti apropiata din familie.

Ce sa faci daca te-a parasit inainte de sarbatori

1. Detox de retele sociale

Nu e nimic mai gresit decat sa stai sa te uiti pe Facebook sau Instagram la fostul tau iubit. Jen Kirsch, expert in relatii, spune ca, daca il urmaresti in continuare pe retelele sociale, ai cele mai mari sanse sa te alegi cu o inima si mai franta. Fie incetezi sa ii mai urmaresti postarile, fie il stergi. De fapt, nu ar fi o idee rea sa iti stergi toate aplicatiile sociale din telefon in perioada sarbatorilor, ca sa te bucuri de conexiunile reale cu cei din jur.

2. Iesi cu prietenii

Aveai de gand sa faci o multime de lucruri dragute cu iubitul, dar te-a parasit inainte de sarbatori si te simti debusolata? Ce-ar fi sa faci cu prietenii toate acele lucruri pe care le planuiai? E super distractiv sa mergi la patinoar cu prietenii. Daca petreci timp cu prietenii, nu numai ca o sa-ti mai iei mintea de la probleme, dar ai sanse si sa cunosti un alt tip!

3. Nu analiza exagerat de mult situatia

E normal sa fii trista dupa despartire si e ok sa iti plangi durerea cateva zile. Dar nu e ok sa ramai prinsa in propriile ganduri, analizand la infinit conversatiile, reprosurile pe care vi le-ati facut si toate lucrurile pe care ai fi putut sa le faci si nu le-ai facut. Daca procedezi asa, iti faci doar rau! Nu e usor, dar incearca sa te concentrezi pe alte lucruri!

sursa www.andreearaicu.ro FOTO: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved