„Te iubesc” nu e totul. 5 lucruri pe care trebuie sa i le spui zilnic partenerului tau – gândul
Thu, May 18th, 2017

„Te iubesc” nu e totul. 5 lucruri pe care trebuie sa i le spui zilnic partenerului tau

Cele doua cuvinte sunt foarte importante intr-o relatie, dar trebuie spuse atunci cand sunt simtite. „Te iubesc” nu e totul, insa. Partenerul tau trebuie sa auda si alte lucruri de la tine pentru a simti ca dragostea ii este cu adevarat impartasita.

Iata ce trebuie sa ii spui in fiecare zi partenerului tau, deoarece „Te iubesc” nu e totul, iar el trebuie sa stie asta!

1. Poti sa o faci!
In orice relatie vor exista momente in care partenerul tau se va simti descurajat sau coplesit de anumite probleme. Tu trebuie sa ii fii alaturi si sa il incurajezi oricand. Nu uita sa ii spui cateva cuvinte de imbarbatare ca sa stie ca pe langa faptul ca il iubesti, ii vei fi alaturi la nevoie.

2. Arati bine!
Pe parcursul unei relatii intervine inevitabil acomodarea, iar deseori uiti sa iti complimentezi partenerul, desi poate uneori are nevoie sa ii reamintesti cat este de frumos, chipes sau dragut. Dupa zilnicul te iubesc, poti adauga un apelativ dragut, asa ii vei face cu siguranta ziua mai frumoasa.

3. Sunt mandra de tine
Fiecare om are de infruntat obstacole, iar in acele momente gresele este linistitor sa stii ca cineva iti apreciaza munca si pasiunea, chiar daca scopul initial nu a fost atins. Cand iubitul tau trece printr-o astfel de perioada, spune-i cat esti de mandra de el si vei vedea ca se va simti mai bine, chiar daca a avut parte de un esec in viata.

4. Sunt alaturi de tine!
Intotdeauna vor exista decizii pe care partenerul tau le va lua, dar asupra carora nu vei avea acelasi cuvant de zis. Nu dispera, explica-i moptivele dezaprobarii tale, dar incearca sa il sustii pentru ca este foarte important acest lucru.

5. Imi pare rau
Te iubesc nu e totul, doua cuvinte probabil mai puternice sunt am gresit. In orice relatie vor exista certuri si este important sa fii tu uneori cea care cedeaza si isi cere iertare. Asta nu inseamna sa o faci de fiecare data, dar cand gresesti trebuie sa iti asumi si sa ii spui si lui acest lucru.

Cat de des ii spui aceste lucruri partenerului tau? Spune-ne in comentarii!

Sursa teotrandafir.com foto: Shutterstock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved