Tendinte in sanatate din 2017 la care poti renunta in noul an – gândul
Wed, Dec 6th, 2017

Tendinte in sanatate din 2017 la care poti renunta in noul an

Tendinte in sanatate sunt intotdeauna, vin si trec, la fel ca tendintele vestimentare. Unele raman si e bine sa le pastrezi in stilul tau de viata, dar altele pot fi inlocuite cu altele noi. Un exemplu de “moda” in nutritie este folosirea de carbune activ.

Anul 2017 se apropie de final, un an confuz si provocator pentru multa lume, atat la nivelul tarii, cat si in intreaga lume. Poate ca nu ar fi rau sa ne luam ramas bun de la unele lucruri din 2017, cum ar fi unele tendinte in sanatate, nutritie si societate, care mai mult ne-au incurcat decat sa ne faca bine.

In orice societate e natural ca tendintele sa vina si sa treaca, iar schimbarile sunt valabile si in moda, si in alimentatie. Am aflat o multime de lucruri bune in 2017, dar la unele putem sa renuntam, ca sa ne pregatim pentru un 2018 care are propriile lui noutati. Iata la ce considera cei de la Elitedaily.com ca poti renunta in 2018.

Tendinte in sanatate din 2017 la care poti renunta in 2018

1 Sejururi de sanatate scumpe

Sejururile dedicate sanatatii sau starii de bine si relaxarii au fost foarte populare in 2017, iar oamenii au cheltuit multi bani pentru a ajunge in resorturi foarte scumpe din lume, in cautarea unor experiente la standard inalte. Nu e nimic gresit in a fi interesata de starea ta de sanatate fizica si psihica, insa nu e necesar sa cheltuiesti sume fabuloase pentru asa ceva.

2 Minge slime antistres

Se pare ca mingile slime antistres au fost la mare cautare in 2017. Si, cel mai probabil, aceasta tendinta va disparea in anul care urmeaza.

3 Avocado pe paine

Avocado e sanatos si nu e cazul sa renunti la el, dar probabil ca nici nu o sa-l mananci atat de des in forma cea mai simpla: tartina cu avocado. E posibil ca avocado sa fi atins anul acesta cel mai inalt nivel de popularitate.

4 Laptele de soia

Una dintre cele mai populare tendinte in sananate in 2017 este si consumul de lapte de soia. De ce nu va mai fi asa consumat? Pentru ca exista alternative mai sanatoase, cum sunt laptele de migdale si cel de canepa. E posibil chiar ca atentia sa se mute asupra laptelui din caju!

5 Carbunele activ

Carbunele activ a avut parte de multa atentie anul acesta, pornind de la pasta de dinti si pana la inghetata. Chiar daca poate sa elimine toxine din organism, e foarte delicat in ceea ce priveste timpul. Adica, daca iei carbune activat la cateva ore dupa ce ai mancat sau ai luat medicamente, acesta poate sa elimine din organism inclusiv substantele nutritive sau pe cele din medicament! Carbunele a avut momentele lui de glorie in 2017, dar probabil ca acestea au luat sfarsit.

sursa www.andreearaicu.ro FOTO: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved