Tinereţe fără bătrâneţe şi eleganţă fără limite. La 83 de ani arată senzaţional! Secretele lui LADY JOYCE – gândul
Tue, Sep 13th, 2016

Tinereţe fără bătrâneţe şi eleganţă fără limite. La 83 de ani arată senzaţional! Secretele lui LADY JOYCE

Eleganţa nu are vârstă. O demonstrează şi exemplul lui Joyce Carpati, fostă interpretă de operă și marketing director al unei reviste glamour. Încrezătoare în sine şi extrem de frumoasă la vârsta ei, femeia a oferit câteva sfaturi pentru orice Evă.

La 83 de ani, încă mai trădează un exterior unic, rafinat. Evenimentele istorice prin care a trecut Italia i-au format o personalitate puternică și stilată. Ce reguli ascunde această eleganță, aflați mai jos.

  • Ieși în stradă abia după ce te asiguri că afișezi o imagine prezentabilă. Trebuie să iubești hainele pe care le porți, pentru că ele reprezintă o parte din tine.
  • Un machiaj ușor, făcut dimineața, îți conferă încredere în sine și o porție de energie pozitivă. Dar fii atentă. Cel mai important este să nu exagerezi. Hidratați-vă pielea și feriți-o de Soare.
  • Nu renunța la produse de îngrijire personală. Poate fi vorba chiar de o cremă preparată după o rețetă proprie. Nu înceta să ai grijă de tine, pentru că asta le face fericite pe femei.
  • Atitudinea ta față de tine se vede la exterior. Acceptă-te așa cum ești, pentru că la 80 de ani ești aceeași femeie, care erai și la 30.
  • Subliniază-ți atu-urile, fiecare om le are.
  • Nu vă gândiți niciodată la riduri. Operațiile plastice nu fac decât să distrugă acele trăsături ale feței, grație cărora fiecare femeie posedă propria doză de șarm. Acceptă-ți vârsta cu mândrie.
  • Nu te strădui să arăți întinerită și nu-ți dori acest lucru. Tinde spre a arăta doar minunat.
  • Mergi cât mai des la muzeu, ia cât mai des masa în oraș cu prietenii și chiar cu fostele iubiri. Cu siguranță că te vei simți mult mai tânără! 

Sursă: eustiu.com, a1.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved