Tipuri de femei pe care barbatii le adora – gândul
Mon, Sep 30th, 2013

Tipuri de femei pe care barbatii le adora

Daca femeile ar tine cont de ceea ce vor barbatii si viceversa, toate relatiile ar fi numai lapte si miere. Realitatea ne arata ca de cele mai multe ori, uitam sa gandim inainte sa vorbim, sau nu ne punem in locul celuilalt. Atunci cand nu mai acordam prea multa atentie celui de langa noi, lucrurile incep sa scartaie.

De multe ori ne-am intrebat ce gandesc barbatii sau ce vor barbatii, de aceea, noi va prezentam cateva tipuri de femei pe care barbatii le adora. Vezi daca te regasesti in vreunul din aceste tipuri!

Femeia optimista:
Barbatilor nu le place genul de femeie care se plange tot timpul sau este mereu nemultumita. Lor le plac femeile vesele, cu care se pot mandri cand ies undeva.

Femeia cu initiativa, originala, sigura pe ea: Barbatii iubesc acest tip de femeie, pentru ca acestea nu prea au nevoie de multe dulcegarii, complimente in fiecare zi, mesaje de dragoste din ora in ora. Ei vad relatia cu aceasta femeie foarte relaxata, confortabila.

Femeia cu personalitate: Aceasta femeie este inteligenta, mereu are subiecte interesante de discutie. Ea se simte bine in pielea ei, nu are prea mari complexe. Aceste femei nu sunt genul acela care controleaza excesiv un barbat, ci cele care stiu cum sa il faca sa se simta important si iubit.

Femeia sensibila: Acest tip de femeie este indragit de catre barbati deoarece ii fac sa se simta utili, iubiti, importanti. Ea cauta mereu atentie de la partenerul sau, iar barbatii adora acest lucru.

Femeia intelegatoare: de multe ori am auzit expresia: “ fii si tu mai intelegatoare”, tocmai pentru ca barbatii isi doresc o femeie cu care pot vorbi despre orice, o femeie care intelege ca meciul sau jocul la calculator fac parte din viata lui si ca nu inseamna ca nu o mai iubeste daca prefera din cand in cand sa se uite la meci in loc sa iasa in oras cu ea.

Femeia familista:
toti barbatii atunci cand au o relatie serioasa vor sa vada in partenera lor o femeie alaturi de care iti poti petrece restul vietii.

Femeia sexy: Bineinteles, barbatii iubesc fetele care au grija de ele, care nu ies din casa fara sa se uite in oglinda. Aceste femei sunt acelea care nu asteapta ca mereu primul pas sa vina din partea barbatului.

sursa: www.acasatv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved