Tom Ellis, actorul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit. Cum arată soția lui – gândul
Sun, Jun 16th, 2019

Tom Ellis, actorul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit. Cum arată soția lui

Tom Ellis, actorul care deține rolul principal din serialul Lucifer, s-a căsătorit cu scenarista Meaghan Oppenheimer. Cei doi au făcut marele anunț postând pe conturile lor de Instagram primele poze de la nuntă.

Vedeta serialului Lucifer și-a unit destinul în urmă cu câteva zile cu Meaghan Oppenheimer, o scenaristă și actriță originară din Tulsa, Oklahoma. Evenimentul, care a fost unul restrâns, a avut loc în Santa Yez, California.

În cadrul ceremoniei, Tom a purtat un costum albastru, iar Meaghan a ales o rochie albă, din dantelă cu mâneci lungi, de la designerul Naeem Khan. Alături de ei au fost familia și prietenii apropiați. Nu au lipsit nici fiicele actorului: Marnie (6), Florența (10) și Nora(14) pe care le are din relațiie anterioare.

Meaghan este scenaristă și actriță originară din Tulsa, Oklahoma, fiind creatoarea dramei TV Broken, precum și seria Facebook Watch Queen America, o comedie întunecată cu Catherine Zeta-Jones. Tom și Meaghan sunt împreună din 2015 și și-au anunțat logodna la începutul anului.

Actorul nu se află la primul mariaj. Acesta a mai fost căsătorit cu actrița Tamzin Outhwaite, din 2006 până în 2014, cu care are două fete:  Marnie (6) și Florența (10).

SURSE www.protv.ro FOTO: Facebook și Instagram

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved