Tom Ellis are două fiice superbe. Cum arată fetele actorului din serialul Lucifer – gândul
Sat, Jun 15th, 2019

Tom Ellis are două fiice superbe. Cum arată fetele actorului din serialul Lucifer

Pe Tom Ellis îl știți din serialul Lucifer, dar stați să vedeți ce fiice frumoase are. Actorul, care deține rolul principal în serial, este un tată fericit și împlinit.

Tom Ellis este împlinit din toate punctele de vedere. Are o căsnicie fericită, două fiice care îl iubesc și o carieră plină de succes. Acesta a postat recent pe Instagram o fotografie cu cele două fete pe care le are din primul mariaj cu actrița Tamzin Outhwaite. 

Tom s-a fotografiat alături de Florence Elsie (10) și Marnie Mae (6), într-o ipostază tare drăgălașă: “Petrecând timp cu fetele mele în locul pe care îl iubesc”, a adăugat acesta la descriera pozei.


Fotografia a primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor, dar și o mulțime de comentarii: “Sunteți atât de adorabili“, “Ești norocos că ești înconjurat de asemenea frumuseți“, a mai adăugat un internaut.
Pe langă Florence Elsie (10) și Marnie Mae (6), Tom mai are o fată dintr-o relație anterioară, Nora, în vârstă de 14 ani.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved