Top 3 cele mai amuzante zodii – gândul
Tue, May 16th, 2017

Top 3 cele mai amuzante zodii

Află care sunt cele mai amuzante zodii. Poate te numeri printre ele sau persoanele apropiate de tine se află printre acele semne zodiacale care te vor face să râzi cu lacrimi. Iată care sunt zodiile care au un simț al umorului farte dezvoltat.

Top 3 cele mai amuzante zodii

1. Gemeni. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt unele dintre cele mai amuzante. Pentru ei nu este imposibil să te facă să râzi. Uneori reușesc lucrul acesta chiar și în situații în care, poate, nu este normal să te amuzi. Nu le lipsesc nicioadtă replicile. De asemenea, trebuie menționat faptul că Gemenii sunt creativi, ceea ce îi ajută să te facă să râzi. Nicio persoană nu poate rămâne indiferentă la glumele Gemenilor. Trebuie să știi că glumele lor sunt înțelese cu ușurință de oricine. De asemenea, sunt glume care nu au nicio urmă de răutate.

2. Rac. Racii sunt persoane optimiste. Sunt relaxați și nu se agită pentru orice lucru. Sunt persoane pe care le vei vedea mereu cu zâmbetul pe buze. Și nu poți rămâne indiferent la o astfel de atitudine. Racii sunt acele persoane care observă imediat lucrurile care poate ție îți scapă. Sunt acele lucruri amuzante, pe seama cărora vă puteți disra copios împreună. Dacă vei avea în preajma ta una sau mai multe persoane născute în zodia Rac, atunci cu siguranță vei avea zâmbetul pe buze.

3. Scorpion. Deși poate să pară greu de crezut, Scorpionii pot fi extrem de amuzanți. Deși nu intenționează mereu să te facă să râzi, Scorpionul reușește să facă asta fără probleme. Sarcasmul său contribuie la crearea unor astfel de situații. Chiar și în momentele tensionate, Scorpionul va avea un as în mânecă. Și, cu ajutorul acestuia, ve reuși să detensioneze atmosfera și să îi facă pe toți ceilalți să râdă cu lacrimi.

sursa: teotrandafir.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved