Top 3 zodii care mint cel mai mult. Nu crede nimic din ce spun – gândul
 
Tue, Apr 16th, 2019

Top 3 zodii care mint cel mai mult. Nu crede nimic din ce spun

Exista trei zodii pentru care adevarul nu exista. Mint in orice situatie s-ar afla deoarece vor ca totul sa le iasa asa cum isi doresc. Fie ca au nevoie sa scape dintr-o situatie, fie ca trebuie sa isi atinga un obiectiv, aceste trei zodii mint, iar minciuna este pentru ele un stil de viata.

Iata topul celor mai mincinoase zodii din horoscop:

Gemenii

Gemenii sunt o zodie duala. Pentru ei, minciuna este o adevarata scapare. Mint ca sa aiba beneficii si pentru a scapa din anumite situatii jenante ori care ii pun intr-o postura jenanta. Le place sa se laude cu ceea ce nu au si sa epateze. Gemenii aproape ca respira minciuni. Nu te increde niciodata in ceea ce spune un Geaman, mai ales pe plan sentimental. Ei nu stiu sa iubeasca, ci doar profita de oameni. Sunt egoisti si minta ca sa ii faca pe altii ca sunt persoane perfecte.

Berbec

Berbecii nu se pot abtine sa nu spuna minciuni. Infloresc orice povestec doar pentru a parea interesanti in fata intelocutorului. Sunt dornici de atentie si apeleaza mereu la fabulatii pentru a iesi in evidenta. In general nu spun minciuni pentru scopuri viclene sau inselatorii. Berbecii mint doar ca sa para altceva decat sunt. Le place opulenta si sa fie mereu in centrul atentiei. Au o imaginatie extrem de bogata si pot fabula ore intregi.

Capricorn

Capricornii mint in general doar pentru a se proteja sau pentru a-i proteja pe cei din jurul sau. Ei isi ascund foarte bine sentimentele si te poti minti in fata, cu zambetul pe buze, in ceea ce priveste trairile lor. Mint în legătură cu viaţa lor, cu munca lor, totul pentru a-şi păstra acel mister şi pentru a oferi o doză de curiozitate. Uşor bizari, într-adevăr, dar în mintea lor totul are sens.

sursa horoscop.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved