Topul zodiilor care insala cel mai des – gândul
Mon, Mar 12th, 2018

Topul zodiilor care insala cel mai des

Atunci cand lipseste ceva in relatia lor, oamenii sunt tentati sa insele. Insa unii dintre ei pot fi mult mai atrasi de ideea de a duce o viata dubla in iubire, spre deosebire de altii. Un studiu interesant a alcatuit un top al zodiilor care sunt mult mai atrase de adulter.

Potrivit acestuia, printre oamenii care iubesc cel mai mult sa insele sunt reprezentanti zodiilor Pestilor, Varsatorilor si Racilor. Acestia isi tradeaza partenerul imediat ce simt ca s-au plictisit de relatia pe care o au. Cu toate acestea, ei sunt creativi, prudenti si isi pot insela cu usurinta partenerii, scrie Bewoman.ro.

Doamnele care vor un partener care sa le iubeasca sincer si care sa nu le insele, pot avea incredere in oamenii din zodia Scorpion, Sagetator, Capricorn.

Racii au nevoie sa simta mereu ca partenerul lor este loial, atent si ca il respecta. Capricornii sunt loiali, de asemenea, in dragoste pana cand sunt tradati, apoi, au tendinta de a “intoarce favoarea”.

Doamnele care sunt mai predispuse la infidelitate sunt reprezentante ale zodiilor Gemenilor, Berbecului si a Fecioarei. Aceste trei semne zodiacale au nevoie de o atentie constanta in dragoste. Ele sunt usor distrase, deci partenerii lor trebuie sa faca eforturi mari pentru a le avea mereu alaturi.

Semnele zodiacale Balanta, Scorpion si Taur sunt de obicei persoane loiale in dragoste, dar pot calca stramb daca nu li se acorda atentie. Balantele sunt uneori egoiste si nu flirteaza cu persoane straine.

Daca nu obtin ceea ce vor de la partenerul lor, Leii vor cauta acel ceva la o alta persoana. In general, Leii sunt persoane pasionale, care ofera multa dragoste, si nu trec cu vederea daca sunt inselati.

Indiferent de caracteristicile semnelor zodiacale, trebuie sa fiti prudenti in dragoste, si in cazul in care v-ati plictisit, mai bine puneti capat relatiei, decat sa il raniti pe cel de langa dvs.

sursa sfatulparintilor.ro foto Entrepreneur

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved