Totul despre cea mai interesantă rochie de la nunta regală, rochia galbenă a avocatei Amal Clooney, soţia lui George Clooney – gândul
Mon, May 21st, 2018

Totul despre cea mai interesantă rochie de la nunta regală, rochia galbenă a avocatei Amal Clooney, soţia lui George Clooney

Amal Clooney şi soţul ei, starul de la Hollywood, George Clooney, au tras atenţia invitaţilor la nunta regală a prinţului Harry al Marii Britanii, prin vestimentaţia aleasă, în special Amal cu rochia sa galben muştar, scrie DailyMail.

Rochia avocatei Amal Clooney a fost considerată de departe cea mai bună vestimentaţie şi a făcut furori la nunta regală.

La nunta prinţului Harry cu actriţa Megan Markle au fost peste 800 de invitaţi, printre care vedete din lumea filmului, sportului sau muzicii.

Goorge Clooney şi Amal Clooney au participat la nunta de la Castelul Windsor din Anglia şi s-au asigurat că au rămas în lumina reflectoarelor prin vestimentaţia aleasă.

Amal a participat la nuntă îmbrăcată într-o rochie de culoarea galben muştar, personalizată şi realizată la comandă de către designerul britanic Stella McCartney, asortată cu o pălărie de aceeaşi culoare. Pantofii avocatei Amal Clooney au fost de la Gianvito Rossi şi au costat aproape 800 de dolari.

Stella McCartney este o creatoare de modă britanică, născută în 13 septembrie 1971. Este fiica fostului membru al The Beatles, Paul McCartney, şi al cântăreţei americane Linda McCartney.

Rochia purtată este una personalizată, care nu este disponibilă pentru vânzare în acest moment, însă la câteva verificări este posibil să găsim o rochie care seamănă, scrie site-ul de modă instyle.ro.

O rochie asemănătoare produsă de Dolce & Gabbana costă 1.795 de dolari, iar una de la Carolina Herrera trece de 2.6000 de dolari.

sursa www.zf.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved