Totul despre gemenii astrali: aceeasi data de nastere, dar personalitati diferite – gândul
Tue, Jan 21st, 2020

Totul despre gemenii astrali: aceeasi data de nastere, dar personalitati diferite

Esti un astro-geaman? Probabil ai cunoscut de-a lungul timpului oameni care s-au nascut in aceeasi zodie cu tine, dar fata de care esti extrem de diferit.

Cum poti fi atat de diferit fata de cineva care are aceeasi zodie, aceeasi zi de nastere sau care este chiar geamanul tau?

Aveti aceeasi zodie

Daca aveti aceeasi zodie, inseamna ca v-ati nascut sub acelasi Soare, dar asta nu inseamna ca sunteti la fel. O diagrama natala ofera o imagine a pozitiilor planetelor si caselor in momentul in care te-ai nascut. Exista mii de pozitii posibile intr-o diagrama natala, deci avand acelasi semn Soare nu inseamna ca mai aveti si alte lucruri in comun.

Ce poti spune despre pozitia Lunii? Dar despre ascendent? In ce casa se afla Soarele atunci cand te-ai nascut si in conjunctie cu ce planete? Acestea sunt doar cateva dintre detaliile care pot face ca graficul tau natal sa fie diferit de al lor.

In diagrama natala, Soarele reprezinta sinele tau interior, personalitatea ta adevarata, astfel ca gasirea unei persoane care are acelasi semn poate fi de ajutor in ceea ce priveste compatibilitatea cu aceasta. Pur si simplu nu inseamna ca esti la fel ca acea persoana, ci ca ii poti intelege mai bine sinele. De asemenea, ascendentul iti dezvaluie sinele tau exterior. Mercur iti arata stilul de comunicare, iar Luna cum iti exprimi sentimentele. Toate acestea se pot afla in puncte diferite. Sinele interior este asemanator, insa exteriorul depinde de atat de multe lucruri.

Aveti aceeasi data de nastere

Daca v-ati nascut in aceeasi zi, inseamna ca Soarele se afla in aceeasi pozitie, dar asta e tot. Daca e aceeasi data, dar anul difera, atunci totul poate sa difere.

Relaţiile între persoanele născute în aceeaşi zi pot fi mai puternice decât relaţiile între persoane născute sub acelaşi semn zodiacal. Acest lucru se datorează faptului că Soarele se află în aceeaşi poziţie în zodiac, aşa că ambele persoane acţionează la fel atunci când vine vorba de Soarele natal. Dacă aveţi aceeaşi dată de naştere şi sunteţi născuţi în acelaşi an, probabil că astrograma natală este izbitor de asemănătoare atunci când vine vorba de poziţiile planetelor. Casele din harta natală depind de momentul şi locul naşterii, deci, dacă nu v-aţi născut în acelaşi timp şi loc, casele voastre vor fi diferite. Având case diferite, se poate schimba complet modul în care acţionează planetele. Un Berbec născut cu Soarele în casa a 3-a va fi foarte diferit de un Berbec cu Soarele în casa a 12-a!

Ai un geamăn

Trebuie să aveţi aceeaşi zi, an, loc şi timp de naştere pentru ca astrogramele să fie exact la fel. Astrogramele natale de gemeni pot fi destul de diferite tocmai pentru că nu este posibil ca gemenii să se nască în acelaşi timp.

Cu cât diferenţa de timp este mai mare, cu atât casele lor se vor schimba. Există 12 case într-o diagramă natală, fiecare reprezentând diferite părţi ale vieţii şi personalităţii. Toate casele se deplasează foarte rapid prin toate cele 12 zodii într-o singură zi, astfel încât fiecare casă petrece doar câte două ore pe zi într-un singur semn. Chiar dacă v-aţi născut la doar câteva minute distanţă, casele voastre vor fi diferite. Puteţi chiar avea zodii diferite dacă v-aţi născut într-o zi în care o planetă schimbă semnul.

Aşadar, în realitate, singura modalitate prin care doi oameni pot avea aceeaşi diagramă natală este ca ei să se nască la aceeaşi dată, în acelaşi loc şi exact în acelaşi timp. Dacă, prin absurd, sunteţi această excepţie rară, revenim la primul punct şi anume că fiecare poziţie astrologică are multiple moduri de a se exprima. Dacă nu ai un geamăn, probabil aveţi familii diferite, veţi merge la şcoli diferite, veţi avea altfel de prieteni şi veţi fi expuşi unor experienţe complet diferite. Acestea sunt lucrurile care determină modul în care vă veţi exprima. Pe de altă parte, în timp ce gemenii vor avea aceeaşi familie, adesea nu sunt trataţi la fel. Ei pot merge la clase diferite, pot avea prieteni diferiţi şi altfel de experienţe care le va ghida modul în care se exprimă.

sursa www.eva.ro Foto: Getty Images

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved