Trailer-ul filmului ”Mowgli”, viral pe internet – gândul
 
Wed, May 23rd, 2018

Trailer-ul filmului ”Mowgli”, viral pe internet

Warnes Bros a lansat primul trailer pentru filmul ”Mowgli”, în regia lui Andy Serkis, bazat pe povestea clasică a lui Rudyard Kipling, ”Cărțile junglei”.

Publicația Variety notează faptul că gigantul american Warner Bros se străduiește să facă ceva diferit de hitul Disney din 2016, ”Cărțile junglei”, care a produs încasări în valoare de 966 de milioane de dolari la nivel mondial.

În trailerul plin de efecte CGI apare și celebrul personaj negative Shere Khan, a cărui voce este interpretată de Benedict Cumberbatch.

De asemenea, vocea lui Bagheera îi aparține lui Christian Bale, iar în viitorul film nu va exista niciun element de comedie, așa cum s-a întâmplat cu filmul de acum 2 ani, unde Bill Murray era vocea ursului Baloo, care cânta “The Bare Necessities”.

În noua versiune, regizorul Andy Serkis, care este și actor (fiind cunoscut cel mai mult pentru interpretarea lui Gollum din Stăpânul Inelelor sau maimuța Cezar din Planeta Maimuțelor ) este vocea ursului Baloo.

Filmul ”Mowgli” va fi lansat pe 19 octombrie 2018. Trailerul a fost pus și pe pagina de Facebook a site-ului Rottet Tomatoes, iar video-ul a fost distribuit de peste 4500 de ori în mai puțin de 24 de ore de la postarea sa.

De asemenea, video-ul postat pe Youtube de Warner Bros a înregistrat peste 3,1 milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Sursa: stirileprotv.ro Variety

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved