Trucuri pentru ca vopseaua de păr să reziste mai mult – gândul
Mon, Feb 24th, 2014

Trucuri pentru ca vopseaua de păr să reziste mai mult

vopsea-patrata

Ştim foarte bine că vopseaua de păr nu este întocmai cel mai sănătos produs cosmetic pe care îl folosim şi, cu toate acestea, nu vrem să renunţăm la ea.  Unul dintre sfaturile noastre este să încercăm să apelăm tot mai rar la această metodă de înfrumuseţare, deoarece vopsitul părului este un tratament destul de „invaziv”, care produce o mulţime de efecte secundare. În acest sens, există câteva trucuri pentru a face ca vopseaua de păr să reziste mai mult şi pentru ca părul nostru să fie mai protejat:

Alege produsele potrivite, în funcţie de culoarea părului. Poate că acest lucru este de la sine înţeles, dar sunt persoane care încă nu ştiu ce tip de şampon şi de balsam li se potriveşte. De aceea, recomandăm produsele specifice, în funcţie de culoarea părului. Ele te vor ajuta să păstrezi intensitatea şi strălucirea culorii între două vopsiri şi, în plus, ai la îndemână o gamă foarte largă din care poţi alege.

Renunţă la uscătorul de păr. Ştim că îţi iubeşti uscătorul de păr, ondulatorul şi placa, dar acestea sunt foarte dăunătoare părului şi culorii acestuia. Părul uscat şi degradat nu ajută vopseaua să reziste, motiv pentru care ar trebui să foloseşti cât mai rar  instrumentele care îţi ard părul.

Protejează-ţi părul de razele soarelui. Ştim că mai este destul de mult timp până la vară, însă aceasta nu trebuie să ne găsească nepregătită. Alege să îţi protejezi părul de razele soarelui şi achiziţionează pălărioare pe care să le porţi asorta cât mai multor ţinute. În plus, îţi poţi cumpăra şi diverse spray-uri de protecţie.

Spală-te pe cap mai rar şi cu apă călduţă. Încearcă să nu te mai speli pe cap atât de des. Nu doar culoarea părului va fi afectată, ci şi textura acestuia. Cu cât îţi speli mai rar podoapa capilară, cu atât aceasta se va obişnui şi va cere mai rar acest lucru. În plus, nu folosi apă fierbinte pentru păr. Îţi deteriorează structura părului şi îţi decolorează vopseaua.

Pregăteşte-ţi părul. Cu o zi sau două înainte de vopsire, alege să te speli pe cap, pentru a elimina impurităţile. În plus, este bine să aplici şi o mască intens hidratantă. Cu cât părul tău va fi mai hidratat şi hrănit, cu atât rezultatele vopsirii vor rezista mai mult.

sursa: www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved