Trucurile care menţin intensă culoarea părului – gândul
Tue, Jan 10th, 2017

Trucurile care menţin intensă culoarea părului

Te scoate in minţi să te vopseşti şi, la numai o săptămână după, culoarea să îşi piardă din intensitate? Iată ce trebuie să faci pentru a menţine “vie” culoarea părului tău!

Indiferent de nuanţă, orice vopsea îşi pierde din intensitate la fiecare spălare a podoabei capilare – Iată ce poţi face pentru a menţine culoarea părului intensă!

1. Nu spăla părul preţ de 48 de ore după ce l-ai vopsit. Dacă faci asta, culoarea nu va avea suficient timp pentru a se fixa şi se va decolora rapid.

2. Spală-ţi podoaba capilară cât mai rar. Pune-ţi o cască de duş pentru a-l proteja atunci când te îmbăiezi.

3. Foloseşte şampon uscat pentru a prelungi timpul dintre spălări.

4. Foloseşte apă călduţă sau chiar rece când îţi speli părul întrucât aceasta închide cuticula firului de păr, ţinând pigmenţii coloraţi în firul de păr.

5. Evită şampoanele cu sulfaţi pentru că îţi decolorează părul. Foloseşte un şampon pentru păr vopsit. De asemenea, trebuie să foloseşti o mască de păr sau un balsam cu formulă special concepută pentru părul vopsit.

6. Foloseşte produse cu factor de protecţie SPF pentru a evita ca soarele să îţi decoloreze părul. De asemenea, ai face bine să porţi pălării şi şepci.

7. Evită contactul cu soluţiile pe bază de clor care sunt folosite pentru a curăţa piscina. Dacă nu foloseşti o cască pentru înot, acoperă-ţi podoaba capilară cu un strat de balsam de păr care nu necesită clătire, apoi prinde-ţi tot părul într-un coc în vârful capului.

sursa: www.feminis.ro, foto: www.webmd.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved