Uita ca ciocolata ingrasa! Afla cum poti slabi mîncînd ciocolata – gândul
Thu, Oct 10th, 2013

Uita ca ciocolata ingrasa! Afla cum poti slabi mîncînd ciocolata

Gandeste-te ca tot ce ti-ai dorit mai mult pana in prezent devine azi realitate. Medicii ne ajuta sa distrugem un mit si sa-ti facem ziua mai frumoasa.

Ciocolata poate fi scoasa de pe lista placerilor vinovate. Contine serotonina, cunoscuta sub numele de hormonul fericirii si declanseaza endorfine, benefice pentru dureri cronice. In plus, ciocolata este benefica pentru ten si contine vitaminele B1, B2, D, E, magneziu si potasiu. Bineinteles ca ce-i mult nu e bun, asa ca noi iti propunem sa nu iti refuzi placerea de a savura niste ciocolata, dar consumand-o moderat.

Mai mult decat atat, ciocolata neagra cu un continut mare de cacao, imbunatateste functiile sistemelor circulator si imunitar, are un efect afrodisiac si este folosita in regimuri de slabit. Incearca sa consumi in fiecare dimineata putina ciocolata neagra, fara sa o combini cu alte alimente. Ai sa observi efectele benefice foarte curand!

sursa: www.acasatv.ro 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved