Un american a stat din greșeală 37 de ani la închisoare. Acum a ajuns vedetă cu vocea sa – gândul
Thu, May 28th, 2020

Un american a stat din greșeală 37 de ani la închisoare. Acum a ajuns vedetă cu vocea sa

Poveste emoționantă în SUA. Un bărbat care a stat 37 de ani în închisoare, deși era nevinovat, a ajuns vedeta show-ului America`s Got Talent, scrie Sky News.

”Este o audiție pe care nu o voi uita tot restul vieții”, i-a transmis Simon Cowell lui Archie. Creatorul show-ului, care face parte și din juriu în SUA, a distribuit clipul pe rețelele sociale, unde a scris că ”ce s-a întâmplat cu Archie este tragic”.

Pe youtube, momentul lui Archie a adunat peste 10 milioane de vizualizări, iar acesta este considerat marele favorit al emisiunii.

”Am plâns de emoție când am auzit povestea lui Archie și când l-am auzit cântâtnd ”Don’t Let The Sun Go Down on Me”. Curajul și iertarea pe care le-a arătat sunt cu adevărat inspiraționale”, a scris Elton John.

Archie Williams a petrecut 37 de ani în spatele gratiilor pentru că ar fi violat și înjunghiat o femeie în 1982. El a fost declarat nevinovat anul trecut, după ce au fost identificate amprentele unui violator în serie.

”Eram un copil sărac, de culoare, nu am putut să lupt cu statul Louisiana”, a declarat Archie, care a povestit că în timp ce era la închisoare urmărea emisiunea și își imagina că este pe scenă.

Cazul său a fost preluat la zece ani de la condamnare de organizația nonguvernamentală Innocence Project.

Sursa: M.I. stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved