Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online – gândul
Tue, Oct 20th, 2020

Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online

Un băiat în vârstă de 11 ani din India a ucis o fetiță de 9 ani într-un mod șocant, după ce aceasta l-a învins în repetate rânduri într-un joc video online de tip battle royale. Capul victimei a fost zdrobit cu pietre, potrivit poliției.

Incidentul s-a petrecut într-o suburbie din orașul Indore, cel mai populat din statul Madhya Pradesh. „Băiatul a dus fata într-un loc din apropierea casei lui și i-a zdrobit capul cu pietre”, au transmis anchetatorii. Cei doi copii se tachinau frecvent, iar fata i-ar fi ucis recent băiatului un animal de companie.

După crimă, copilul s-a ascuns în baia familiei, unde a fost găsit de poliție după mai multe ore.

Corpul fetiței a fost descoperit de familia care o căuta, transmite Times of India. După incidentul șocant, poliția a făcut apel la familii să supravegheze copiii care petrec tot mai mult timp pe internet în conextul pandemiei COVID-19.

Cazul șocant s-a petrecut la scurt timp după ce un student s-a sinucis, tot în India, cel mai probabil din cauza faptului că jocul video PUBG a fost interzis de guvern. Tânărul, care devenise obsedat de joc, s-a spânzurat într-o localitate din statul Bengalul de Vest.

Tot în statul asiatic, un adolescent a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în jocul video PUBG. Băiatul de 17 ani a folosit conturile părinților pentru a face achiziții în joc, pentru el și prietenii lui.

Sursa: Go4it www.go4games.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved