Un bărbat a crezut că oprește o bandă de hoți, când de fapt era pe un platou de film – gândul
Tue, Dec 10th, 2019

Un bărbat a crezut că oprește o bandă de hoți, când de fapt era pe un platou de film

Un bărbat dintr-un sat din Anglia a încercat să înfrunte o bandă de hoți care părea să jefuiască un magazin. Mare i-a fost surpriza să afle că aceștia erau de fapt actori  dintr-un film.

„Grupul de hoți” filma o secvență pentru noua peliculă „Perran”. Bărbatul a observat că aceștia încercau să spargă un magazin și nu a realizat că totul era doar o secvență dintr-un film.

Regizorul a intervenit pentru a-l calma pe bărbat, care s-a rușinat când și-a dat seama ce a făcut, potrivit Mirror.co.uk.

John Capel, purtător de cuvânt al companiei de producție Hard Road Films, a declarat: „Un bărbat a încercat să alunge gașca de pe platoul de filmare”.

Echipa de producție a fost încântată de spiritul comunității din Winfrith Newburgh, un mic sat situat la sud-est de Dorchester.

Capel, care a jucat în drama ITV Broadchurch, a adăugat: „Am fost impresionați de spiritul comunitar al acelei persoane, care a încercat imediat să sară în ajutor. Am dori public să aducem mulțumiri tuturor pentru răbdarea lor și să ne cerem scuze față de cei incomodați de sosirea noastră.”

Sursa: mirror.co.uk stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved