Un bărbat a făcut două fotografii cu copilul și cu nepotul său și le-a postat imediat. Un prieten i-a atras atenția unui detaliu – gândul
 
Wed, Nov 14th, 2018

Un bărbat a făcut două fotografii cu copilul și cu nepotul său și le-a postat imediat. Un prieten i-a atras atenția unui detaliu

Ryan Leavesley, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Anglia, a mers duminică la plimbare cu fiul său Hayden (12 ani) și cu nepotul Zak (10 ani). Ei au vizitat biserica St Laurence, în Long Eaton, Derbyshire.

El a postat imaginile pe Twitter, dar, când a ajuns acasă, și s-a uitat mai atent la imaginile postate, a avut un șoc, a notat thesun.co.uk. Aceste cadre au fost trase succesiv. În primul, apar doar ei, bărbatul, fiul și nepotul. În al doilea cadru, undeva în spate, lângă zidul bisericii apare o siluetă neagră, care a fost descrisă drept o „fantomă”.

„Ce se vede în spate e inexplicabil. Noi n-am remarcat atunci, ci după ce ne-am mai uitat o dată pe poze”, a spus Ryan Leavesley.

E acuzat că a făcut un fake

Mulți utilizatori l-au acuzat pe Ryan că a promovat un fake. „E photoshop. Culoarea e prea stridentă. Și picioarele sunt prea mici. Frumoasă încercare”, i-a transmis un prieten pe Twitter.

„Oamenii spun că e photoshopată poza. Aș fi vrut să fie așa. Cred că cineva a apărut după colț fix în acel moment. Nu am dat prea multă importanță pozelor până când cineva nu ne-a atras atenția”, a mai spus Ryan Leavesley.

sursa www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved