Un bebelus a uimit lumea medicala! A facut de trei ori infarct in decurs de numai o saptamana – gândul
 
Tue, Sep 24th, 2013

Un bebelus a uimit lumea medicala! A facut de trei ori infarct in decurs de numai o saptamana

Caz socant in Marea Britanie! Inima unui bebelus s-a oprit de trei ori, insa copilul si-a revenit de fiecare data spre uimirea personalului medical.

A murit de trei ori si a inviat! Asta spun cu durere parintii despre fetita lor in varsta de numai 13 luni care, din cauza unei afectiuni a inimii, nedepistata la timp de medicii pediatri, a ajuns sa faca de trei ori infarct in decurs de o saptamana.

Copilul sufera de o afectiune rara a miocardului, iar medicii au crezut ca este vorba despre dureri ale sternului. Parintii isi internasera fetita deoarece aceasta incepuse sa se simta rau. Copilul dadea semne de apatie si refuza sa manance. In urma unor ecografii, personalul medical a comunicat parintilor ca fetita lor sufera de o infectie in zona pieptului. Au urmat apoi primul atac de cord care i-a luat prin surprindere pe medici, dar mai ales pe parintii micutei.

Dupa ce a suferit primul infarct, medicii le-au spus parintilor fetitei ca fiica lor este incredibil de norocoasa ca a supravietuit fara a avea leziuni severe pe creier. Au urmat apoi inca alte doua atacuri de cord la foarte scurt timp. In ciuda tuturor previziunilor sumbre, fetita a supravietuit fara ca infarctul sa ii afecteze calitatea vietii pe viitor. Micuta Willow Page a uimit intreaga lume medicala!

sursa: www.kanald.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved