Un bebelus din Texas a venit pe lume chiar pe trotuarul din fata spitalului. Proaspatul tata a filmat toata aventura – gândul
Sat, Jul 12th, 2014

Un bebelus din Texas a venit pe lume chiar pe trotuarul din fata spitalului. Proaspatul tata a filmat toata aventura

birth11n-1-web

Un bebelus din Texas a trecut prin peripetii incredibile pana sa ajunga sa se nasca: Mama lui a ajuns foarte tarziu la spital, iar baietelul, prea grabit sa vina pe lume, s-a nascut chiar pe trotuarul din fata cladirii.

Aventura” lor, de la drumul cu masina, pana la primul planset, a fost filmata de tatal copilului, speriat de ce se intampla si coplesit de emotii.

Troy Dickerson a pornit camera de filmat in momentul in care s-a urcat in masina pentru a-si duce sotia la spital. Inca de pe drum, bebelusul dadea semne ca este nerabdator sa isi cunoasca parintii.

Cand au ajuns la spital, un agent de paza i-a adus mamei un carucior rulant si s-a dus sa cheme ajutoare. Bebelusul insa nu i-a mai asteptat pe medici.

Noroc ca femeia preda cursuri prenatale, asa ca vrand-nevrand sotul ei aflase de-a lungul timpului ce are de facut..

Troy Dickerson, tatal bebelusului: “Am vazut mai multe inregistrari cu femei care dau nastere decat ar trebui un barbat sa vada.

Troy a ascuns privirilor momentul in care fiul lui vine pe lume. Insa pe fundal ii auzim pe fericitii parinti admirandu-si baietelul perfect sanatos: “L-am prins. Este perfect! Este perfect!

Medicii spun ca baietelul, nascut la termen, este perfect sanatos.

Sursa: stirileprotv.ro, Pro TV

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved