Un celebru actor canadian a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19, după 95 de zile petrecute în spital – gândul
Tue, Jul 7th, 2020

Un celebru actor canadian a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19, după 95 de zile petrecute în spital

nick

Nick Cordero, un actor cunoscut pe Broadway și premiat cu Tonny, care a jucat în filme de succes, printre care Waitress, A Bronx Tale și Bullets Over Broadway, a murit la Los Angeles din cauza unor complicații medicale severe, după ce a a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul de origine candaiană avea 41 de ani, iar anunțul morții a fost făcut de soția lui.

Nick Cordero a murit duminică la spitalul Cedars-Sinai, după ce a petrecut 95 de zile în spital, potrivit soției sale, Amanda Kloots. „Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri”, a postat ea pe Instagram. „ Iubitul meu soț a murit în această dimineață. A părăsit lumea înconjurat de familia care l-a iubit și care s-a rugat pentru el. Nick era prietenul tuturor, îi plăcea să asculte, să ajute și mai ales să vorbească. A fost un actor și un muzician incredibil. Își iubea familia și îi plăcea să fie tată și soț. ”, a fost mesajul soției actoului.

Actorului Nick Cordero i-a fost amputat piciorul în martie

Actorul a petrecut 95 de zile în spital, în care a suferit mai multe complicații. În luna martie i-a fost amputat piciorul din cauza septicemiei. A ajuns la Terapie Intensivă în data de 31 martie, când a fost programat pentru operație, din cauza unor cheaguri de sânge la picioare.

Nick Cordero a fost internat pe 30 martie după ce a fost diagnosticat cu pneumonie. Ulterior, el a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit soţiei sale, artistul a intrat în şoc septic în timp ce era spitalizat, a suferit două „mini-AVC-uri” (accident vascular cerebral, n.r.) şi complicaţii generate de blocaje ale vaselor sangvine, din cauza cărora medicii i-au amputat un picior.

În luna mai se trezise din coma indusă și lucrurile păreau să se îmbunătățească, dar în iulie organismal său a cedat.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved