Un fotomodel irlandez a trecut prin momente neplăcute la o petrecere în Thailanda – gândul
Tue, Jan 10th, 2017

Un fotomodel irlandez a trecut prin momente neplăcute la o petrecere în Thailanda

Statutul de celebritate pe internet are o mulţime de beneficii, dar implică şi multe lucruri neplăcute. Tânăra Jessie Vard, un fotomodel de origine irlandeză, a fost chemată ca invitat de onoare în Ajunul Crăciunului la o petrecere cu tentă sexuală care s-a organizat în Bangkok, capitala Thailandei. Îmbrăcată sumar, tânăra, care este o celebritate online în Asia, a fost invitată să participe la un joc bizar. Bărbaţii prezenţi s-au apucat să îi lipească mstickere în decolteu. Vizibil deranjată de moment, tânără nu a rezista mult şi a plecat de la petrecere, în ciuda faptului că fusese plătită pentru a participa.

Incidentul s-a petrecut în barul Prew Chill&Bar din districtul Taling Chan. la petrecere au participat şi alte fotomodele.

Vard a anunţat pe Instagram că nu va mai participa la petreceri cu tentă sexuală şi şi-a cerut scuze fanilor public pentru clipul apărut pe internet.

Jessie s-a mutat recent în Thailanda împreună cu tatăl ei, iar tânăra de 20 de ani a devenit o celebritate online în Asia, cu peste 1,4 milioane de fani pe Instagram.

sursa: www.go4it.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved