Un fruct care AJUTĂ la SLĂBIT albește cu putere DINȚII – gândul
Fri, Feb 14th, 2014

Un fruct care AJUTĂ la SLĂBIT albește cu putere DINȚII

26-lemonteeth

Aciditatea din citrice curăță dantura, însă trebuie folosită cu moderație

Dinții sunt cartea de vizită a oricărei persoane, iar dacă aceștia au pete sau sunt decolorați, riscați să dați impresia de neglijență.

În loc să apelați la tratamente costisitoare de albire în cabinetul unui dentist, căutați mai bine în debara, uitându-vă după câteva lămâi. Sucul acestora se poate folosi cu succes pentru clătirea gurii, de două ori pe zi, după ce vă periați dinții.

Aciditatea lămâilor va scoate cu ușurință petele de cafea și proprietățile sale antibacteriene vă vor asigura gingii sănătoase.

Metoda are însă și un dezavantaj, existând posibilitatea ca, odată cu petele să fie îndepărtat și calciul de pe dinți, ceea ce va spori senzitivitatea nervilor. În plus, aveți grijă să nu vă spălați pe dinți cel puțin 40 de minute după ce ați consumat lămâi, pentru a preveni ca aceștia să se erodeze și mai mult.

sursa: www.doctorulzilei.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved