UN PASTOR pretindea că poate vindeca bolnavii de coronavirus, dar a murit chiar el de Covid-19 – gândul
Fri, May 22nd, 2020

UN PASTOR pretindea că poate vindeca bolnavii de coronavirus, dar a murit chiar el de Covid-19

Frankline Ndifor, un fost candidat la alegerile prezidenţiale din Camerun, pretindea că poate vindeca persoanele bolnave de coronavirus, dar totul s-a întors împotriva sa. A murit chiar el de Covid-19, după ce mai multe persoane infectate s-au dus la biserica pe care o conducea.

Pastorul, care „punea mâna pe ei şi se ruga”,  s-a îmbolnăvit la scurt timp şi a dezvoltat o formă severă care a dus la decesul său.

Trupul acestuia a fost greu de recuperat şi chiar a fost nevoie de Intervenţia Poliţiei, după ce mai mulţi adepţi ai pastorului au blocat intrarea în casă, spunând că acesta este un „profet”.

În această ţară africană au fost raportate peste 3.500 de cazuri de infectare şi peste 140 de decese, potrivit Mediafax.

Autorităţile din domeniul Sănătății atrag atenţia cetăţenilor să evite „leacuri minune” şi să se adreseze autorităţilor când au simptome specifice coronavirusului.

O țară africană, acuzată că se folosește de restricțiile impuse din cauza COVID-19 pentru a interoga membri ai comunității LGBT

Autoritățile din Uganda sunt acuzate că ar profita de restricțiile impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19 pentru a persectuta minoritățile sexuale din țară, după apariția unei filmări în care un primar și mai multe forțe de ordine dintr-o localitate din apropierea capitalei, Kampala, abuzează verbal și fizic 23 de bărbați și femei despre care se crede că fac parte din comunitatea LGBT.

Acesta îi chestionează pe oamenii care stau așezați pe jos și le cere numele și numerele de telefon ale rudelor acestora. În momentul în care nu primește niciun răspuns, primarul începe să îi lovească cu un baston și să îi insulte, notează Sky News.

„Cine e șeful aici? Ce e cu prezervativele? De unde le aveți? Pentru ce le folosiți?”, îi întreabă primarul. Unul dintre oficiali îl întreabă pe un tânăr cu cine întreține relații sexuale, acuzându-l că este homosexual, însă acesta neagă acuzațiile.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved