Un român a reuşit să scape de justiţie după ce a violat o adolescentă din Italia – gândul
 
Wed, May 16th, 2018

Un român a reuşit să scape de justiţie după ce a violat o adolescentă din Italia

Un român de 30 de ani care a violat o adolescentă în oraşul italian La Spezia în iunie 2016 a fost condamnat abia acum – însă bărbatul ar fi fugit demult din Peninsulă.

Potrivit ilsecoloxix.it, Vasile Maris a întâlnit-o pe fata de 16 ani într-un bar şi a dus-o la un hotel din la Spezia, unde a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. În final, tânăra a reuşit să fugă şi a apelat la poliţie.

Agenţii l-au găsit pe român locuind într-o rulotă, într-un caming din localitatea Massa, unde lucra la negru. El a fost reţinut, dar judecătorul de cameră preliminară l-a eliberat, susţinând că nu există pericolul să repete fapta sau să fugă.

Aproape doi ani mai târziu, bărbatul a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare, dar se pare că el a fugit la scurt timp după comiterea faptei în Marea Britanie. Presa italiană scrie că şansele ca românul să-şi ispăşească pedepasa sunt aproape nule.

Sursa: Pro TV stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved