Un român și-a omorât nevasta cu un cuțit, la Torino, apoi a sunat la poliție – gândul
 
Sun, Jun 24th, 2018

Un român și-a omorât nevasta cu un cuțit, la Torino, apoi a sunat la poliție

Un român și-a omorât soția cu un cuțit, la Torino, în Italia. Bărbatul a sunat apoi la poliție, la ora două noaptea, pentru a anunța nenorocirea.

Constantin Grigoraș, în vârstă de 46 de ani, locuia de un an într-un apartament de la Torino, alături de soția sa, Nicoleta (38 de ani) și cei doi fii ai lor, de 6 și 10 ani. Joi noaptea, cei doi soți s-au certat, iar bărbatul a pus mâna pe cuțit, scrie Torino Today.

El și-a înjunghiat soția de mai multe ori, apoi a sunat la poliție pentru a-și anunța fapta. Vecinii românilor au povestit că nu au auzit niciodată de certuri între cei doi, Nicoleta fiind profesoară la o școală din apropiere și o femeie iubită de copii. Constantin lucra la un depozit Blue Air de pe aeroportul Caselle.

Poliția din Italia nu a dezvăluit dacă în momentul crimei cei doi ai cuplului erau în casă. Apropiații spun că de multe ori aceștia erau la mama Nicoletei, și ea rezidentă la Torino.

sursa www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved