Un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp, după ce și-a înjunghiat soția – gândul
 
Thu, May 24th, 2018

Un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp, după ce și-a înjunghiat soția

Un tânăr de 29 de ani din județul Gorj și-a ucis soția, după care a încercat să se sinucidă, intrând cu mașina într-un stâlp.

Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa, noaptea trecută, că un accident a avut loc pe Calea Lugojului din Timişoara, unde un o maşină a intrat într-un stâlp și l-a doborât. Ajunşi la locul accidentului, poliţiştii au găsit şoferul rănit. Întrebat ce s-a întâmplat, acesta le-a spus agenţilor că şi-a ucis soţia să că a vrut să se sinucidă.

La locul accidentului a fost chemată ambulanţa care l-a preluat pe bărbat şi l-a dus la spital. Când au mers la locuința acestuia, poliţiştii au găsit-o pe soţie moartă. Lângă trupul neînsufleţit al femeii se afla şi cuţitul cu care aceasta a fost înjunghiată, informează News.ro.

Cei doi soţi erau din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, dar locuiau în Timişoara, într-un apartament pe care tocmai îl cumpăraseră, după nunta care a avut loc anul trecut. Poliţiştii spun că între cei doi au avut loc mai multe certuri, în ultima perioadă, deoarece soţul era gelos, iar soţia i-a spus că vrea să se despartă de el.

Miercuri seara, o nouă ceartă a avut loc între cei doi soţi, îar în urma acesteia, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona spatelui. Când şi-a dat seama ce a făcut, soţul de 29 de ani a luat maşina, a mers cu viteză prin oraş câţiva kilometri, apoi cu toată viteza a intrat într-un stâlp, pe Calea Lugojului din Timişoara.

Criminalistii au prelevat probe de la locul crimei, iar medicii legişti au preluat trupul neînsufleţit al tinerei pentru autopsie. Procurorii urmează să îl audieze pe bărbat pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat noaptea trecută în familia acestuia.

Sursa: News.ro stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved