Un tata si-a surprins fiica dansand in fata camerei de filmat. Reactia lui face acum senzatie pe internet – gândul
Tue, Jul 25th, 2017

Un tata si-a surprins fiica dansand in fata camerei de filmat. Reactia lui face acum senzatie pe internet

Photo & Video Sharing by SmugMug

Se spune ca fetele sunt mai atasate de instanta paterna din viata lor, in timp ce baietii le prefera pe mame. Austynn si Josh Samarco sunt dovada vie ca relatia tata-fiica este una indestructibila. Barbatul a devenit celebru pe internet datorita unui gest pe care nu orice tata l-ar face intr-o situatie similara. 

Austynn este pasionata de dans, iar miscarile pe care le executa dovedesc ca fata are un talent nativ. Dornica sa isi exerseze coregrafiile, adolescenta s-a filmat in timp ce danseaza cu pasiune pe piesa “Watch Me (Whip/Nae/Nae)” (Silento).

Dansul lui Austynn este unul energic, iar miscarile sunt executate cu multa precizie. Desi carcotasii sustin ca aceasta coregrafie nu e tocmai potrivita pentru varsta sa, tata fetei a decis sa o incurajeze sa isi urmeze talentul dansand alaturi de ea. In timp ce Austynn se misca in fata camerei de filmat, Josh Samarco apare in cadru si incarca sa tina pasul cu fiica sa. 

Imainile au facut inconjurul internetului, peste 7 000 000 de oameni urmarind imaginile.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved